YOURS

Időpontfoglalás azonnal

YOURS, mert érted van

A Yours egy olyan app, amelyben a pszichológiai rendelés adminisztrációja zajlik. Alapvető nyelve az angol, de bizonyos dokumentumok, és hanganyagok magyarul is elérhetők. A főmenü különböző menüpontjain keresztül lehet időpontot foglalni, fizetni, és a szükséges beleegyező nyilatkozatot, illetve felvételi kérdőívet kitölteni. Ezek elengedhetetlenek a terápia elkezdéséhez.

További menüpontokban elérhetők a terápiás szerződések prototípusai, további információk a terápiás lehetőségekről, módszerekről, illetve néhány meditációs hanganyag letöltése is lehetséges. Saját jegyezteket az utolsó, "Notes" menüpont alatt lehet készíteni, ami a terápiához kapcsolódó gondolatokat, érzéseket, kérdéseket rögzítheti, sokszor ez igényként merül fel terápiába járáskor.

Az app az alábbi QR kód segítségével tölthető le:


QR Code for BOOKNOW

Menüsor

A bal felső sarokban található menü ikonra kattintva kinyílik a menüsor, amelyből kiválasztható az éppen szükséges tartalom.

A leggyakrabban használt az"Appointments", mely a másik oldalon kinyitva látható.

További menüpontok tartalmai pl. a Terápiás szerződések:

Időpontfoglalás és a kezdés

Ahhoz hogy elkezdjük a terápiát, belegyező nyilatkozatot kell kapnunk a jelentkezőtől. Ez a felső ablakban található, "Provide your consent". Ha aláírásra került, lehet időpontot foglalni a második ablakban, valamint a felvételi kérdőívet kitölteni a harmadikban.

Néhány letölthető hanganyag a Meditációk menüpont által érhetők el:

További app-ek az APP-tárban érhetők el, itt: