LETÖLTÉSEK

Az itt található hanganyagok egyszeri hallgatásra és 21 napos tréningre is alkalmasak. Tőled függ, hogy milyen mélységű behatásra, változásra vágysz. Kérlek, hogy csak elvonultan, lehetőleg meditációs pozícióban, csukott szemmel hallgasd, kivéve amelyekben az elején más instrukciót hallasz. Semmiképpen ne hallgasd őket más tevékenység végzése közben. Köszönöm!

Az Istennő-én hanganyag a saját belső női kincsünk felismerésében , integrálásában segíthet, alkalmazható akkor is ha épp nem érzékeljük, mert segít felfedezni és újra birtokba venni azt ami mindig is bennünk volt.

Újhold Meditáció, az új kezdetekhez, átalakuláshoz, belső transzformációhoz az aktuális újholdi energiákkal:

A BELSŐ GYERMEK mindannyiunkban bennünk él, a kicsi én, aki lehet gyermekkori sérüléseink hordozója éppúgy, mint a gyermeki bölcsesség megtestesítője. A vele való munka felhozhat megoldandó gyermekkori emlékeket, és a felnőtt énünkkel összekapcsolva megoldásokat, lehetőségeket is kínál. Ugyanakkor ha úgy érzed, hogy nagyon súlyos gyermekkori bántalmazás áldozata voltál, azt javaslom, hogy egyéni terápiát válassz a meditáció hallgatása helyett. 

A BELSŐ SZERVEINK szoros kapcsolatban vannak lelkünk egészséges működésével, nem elválaszthatóak egymástól, oda-visszahatásban vannak. Ha belső mentális utazást teszel a testedben, pozitív gondolatokkal, erővel, energiával feltöltve szerveidet, nem csak a betegségek gyógyításának irányába hatsz, hanem az azok kialakulását előidéző lelki folyamatokra is. Az itt hallható meditáció elsősorban a hormonrendszerre fókuszálva segíti a tisztulást, elengedést.

A CSAKRÁK testünkhöz tartozó energiaközpontjaink, melyek minden keletről származó gyógymód, és hitrendszer alapját képezik. Minden csakrának megfeleltethető egy-egy szerv vagy szervrendszer, valamint egy elv, tulajdonságok, aspektusok. Mindegyikhez tartozik továbbá egy szín, egy virág, egy állat, egy bolygó, egy mantra, egy sajátos anyag ami lehet fém, drágakő, kémiai elem. A test a csakrákon keresztül kapcsolódik a külvilág energiáival, így azok megfelelő működése, összerendezett harmóniája a testi-lelki egészség feltétele. Az itt hallható meditáció a test hét alapcsakráján halad végig, tisztítva, kiegyensúlyozva azokat.

A SZÍVCSKRA a mellkastájékon, fizikai szívünk magasságában helyezkedik el. Központi jelentőségű több szempontból is. Egyrészt itt váltanak át az alsó csakrákban megjelenő testi ösztön energiák a magasabb szellemi megnyílvánulások felé, másrészt közvetlen összeköttetésben van a fizikai szívvel. A hagyományok szerint a szeretet, a megbocsájtás, az odaadás, megértés, az Isteni szeretet felébrsztésének lakhelye. Mindannyiunkban vannak "harag-gátak", melyek ezen a területen blokkolják a teljes megértést, elfogadást, befogadást, és végső soron a kreatív önmegvalósítást. Ezért nagyon fontos ennek a központnak a rendszeres harmóniába rendezése, tisztítása, ébresztgetése.

A LÉGZÉS fizikai létezésünk alapja, a legtöbb meditációs gyakorlat egyfajta légzéskoncentrációval kezdődik. Az itt hallható hanganyag mindfulness alapú, célja a figyelmi fókusz gyakorlása a légzés megfigyelésén keresztül. Végzése közben az elme is elcsendesedik, és a relaxált álapot szinte önmagától kialakul. Ha bővebben szeretnél olvasni a mindfulnessről, menj vissza az inspiráló oldal ezen fejezetéhez.

A szerető-kedvesség meditációról bővebben olvashatsz a meditációs blog ugyanilyen című bejegyzésében:

A SIKER mindannyiunk számára fontos mozgatóerő, cselekedeteinket többnyire próbáljuk abba az irányba terelni, hogy végeredményben sikeresek legyenek. Ha nagyobb megmérettetés előtt állunk, legyen az fizikai vagy mentális teljesítmény, sokat segíthet ha előtte egy imaginációs gyakorlattal felkészítjük magunkat a helyzetre, és elménket a vágyott eredményre irányítjuk korábbi tapasztalataink alapján. A sportolók mentális felkészítésében ez egy bevett gyakorlat, mely az élet többi területén hasonlóan hatásos segítség lehet.

Az oxigén testünk alapvető szükséglete, az életet jelenti egész szervezetünk számára. Az itt hallható imaginációs gyakorlat az oxigén útján keresztül tudatosítja, és lazítja el a testet, miközben egy 15 perces testen belüli utazás képi megjelenítésével aktivizálja a test-tudatosságot.

Mindfulness Body Scan gyakorlata:

Mindfulness, ülő meditáció:

Mindfulness, gyengéden gyógyító meditáció:

Mindfulness, Body Scan kicsit másképp:

Mindfulness Hegy meditáció: