INSPIRÁLÓ

Ha eljutottál az oldalamhoz, és épp ezen a lapon keresgélsz, akkor biztos Te is tudod, hogy inspiráció nélkül semmi sem működik jól. Kell valami ami megadja a kező lökést, ami spiritusszal tölti fel az elméd, a lelked, ami felvillanyoz, vagy megvilágosít annyira, hogy új dolgokat légy képes befogadni és magadévá tenni. Ha sikerül ebbe a tudatállapotba kerülnöd, lehet hogy nincs is szükséged több külső behatásra a változáshoz vagy változtatáshoz, csak követned kell belső intuíciód hangját, ami szinte diktálja a lépéseket. Ehhez nyújthat segítséget ez az oldal, amin megtalálhatod az elmúlt évek alatt felhalmozott inspiráló írásaimat, hanganyagaimat, és gyakorlataimat. Remélem sikerül olyat találnod, amire épp most szükséged van.

LETÖLTÉSEK

Vezetett imaginációk, meditációk, hipnoterápiás hanganyagok

Ha ebben a részben keresgélsz, akkor lehet hogy már nem idegen számodra a meditálás, a belső elmélyülés, és talán azt is tudod milyen transzformatív ereje van a rendszeres belső figyelem gyakorlásának. Voltaképp mindegy hogy ezt milyen módon végzed, lehet hogy autogén tréning tanfolyamon vettél részt, vagy valamilyen meditációs technikát gyakorolsz, de bizonyára meggyőződtél a rendszeresség áldásos hatásairól. 

Az itt található hanganyagok mind alkalmasak egyszeri hallgatásra, és rendszeres gyakorlása is, csupán tőled függ, milyen mély átalakulásra vágysz. Meg akarsz gyógyítani valamit magadban, vagy formálódni valamelyik "jobb" éned felé?

ÍRÁSOK

aktualitásokról, a mindennapi meditációról, a buktatókról, 

Ebbe a csoportba olyan tartalmú írásokat válogattam össze, amelyek szerintem örökérvényűek, vagy az épp aktuálisan zajló folyamatokhoz kapcsolódnak, de mindenképpen támogatják a megküzdést a felmerülő nehézségekkel szemben. 

Fontos, hogy mindig keresd meg a kapcsolódási pontokat a saját életed és az olvasottak között. Ha úgy érzed, Te ehhez sehogyan sem viszonyulsz, akkor érdemes elmélyedned benne, hogy megnézd, melyik az az én-részed ami bezárkózott az aktuális információ előtt. Mondhatnánk hogy ez egyfajta "tudatos olvasás" tanulása, de valójában, mélyebb értelemben egy spontán gyógyulási folyamat zajlik a blokkolt részeidben.

ARCHÍVUM

alapvető lelki témák, mint féltékenység, szégyen, vagy szorongás

Ebben a részben olyan mindenkit érintő lelki kihívásokról olvashatsz, amik időről időre mindannyiunk életében felbukkannak, némelyek maradnak talán hosszabb ideig is. Ez utóbbiak megoldásért kiáltanak, mert súlyuk olyannyira megterhelő, hogy feldolgozás hiányában sokszor vezetnek testi tünetekhez, vagy életviteli nehézségekhez. Például előfordulhat hogy hosszas szorongás után emésztőrendszeri panaszaid lesznek, vagy egy el nem múló szégyenérzet megváltoztatja társas viselkedésedet, és kevésbé mozdulsz ki otthonról, ami viszont magányossá és kedvetlenné tesz. Akárhogyan is, de úgy érzed tenned kell valamit. Az írások legtöbbjében gyógyító gyakorlatot is találhatsz a probléma enyhítésére, vagy megoldására.  

GYAKOROLJ!

Minden információ csak akkor nyeri el értelmét ha cselekvésben teszteled..

Itt azokat a gyakorlatokat gyűjtöttem össze, amelyeket terápiák kiegészítő eszközeként használok, vagy részét képezik valamelyik írásnak, tréningnek az önálló fejlődés lehetőségét kínálva. 

Természetesen nem működik ha csak olvasod. Valóban el kell végezned az instrukciók szerint, netalántán többször is, és lehet hogy írnod is kell róla. Ez jelenti a gyakorlást. Olvasol, értelmezel, kivitelezed, megfigyeled, és rögzíted, majd újra. Megfigyeled a nehézségeidet, hibáidat, korrigálsz, majd újra. És ismétled ismétled mindaddig, amíg már nem kell a lépésekre figyelned, csak hömpölyögsz a folyamattal, és élvezed...