SUNRISE / NAPFELKELTE KIHÍVÁS

Amennyiben nem tudod eldönteni, valóban jó-e neked ez, valóban érdemes-e csinálnod, vagy bármilyen más kérdésed van, azt itt szintén felteheted.

Ha az érdekel, milyen hatásokra számíthatsz a 21 napos meditálás során, valamint milyen támogatást kaphatsz, ha feliratkozol, kérlek olvass tovább:

Ha valóban vágysz a lentebb ismertetett áldásos hatások beépítésére, és élvezésére, akkor minden nap kell gyakorolnod. Ha napokat hagysz ki, vagy rövidebb ideig csinálod a hatás ezzel arányosan kisebb lesz. Lehet, hogy úgy is megéri, tehát a legfontosabb, hogy elkezdd! Ha a közös gyakorlásra szeretnél jelentkezni, itt megteheted:

Az alábbiakban megtalálhatjátok a gyakorláshoz szükséges hanganyagot, és a kiegészítő munkafüzetet:

Új nappal megújulva

A felkelő nap csodálása nemcsak szemet gyönyörködtető látvány, hanem számos pozitív hatással bír mind szellemi-lelki jóllétünkre, mind fizikai egészségünkre. Talán nem véletlen, hogy a rendszeres spirituális gyakorlatot végzők mind a nap ébredése előtt kezdik gyakorlataikat, akárcsak a naponta meditálók is. A hajnali 3 és 6 óra közötti időszak a legalkalmasabb a lélek fejlesztésére, az intuíció meghallására, belső bölcsességünk felfedezésére. Az ego ekkor a legcsendesebb és így sokkal természetesebben vagyunk képesek utat találni a legbelsőbb, legfelsőbb énünkhöz. Ilyenkor még az éjszakai álmokhoz is közel vagyunk, és sokkal könnyebben felidéződhetnek fontos álomdarabkák, beúszhatnak számunkra aktuálisan jelentést hordozó képek, emlékek, melyek tudatalattink aktív működését jelzik. Érdemes odafigyelni rájuk, mert hatásukkal segítenek bennünket, választ adhatnak kérdéseinkre, irányíthatnak, támogathatnak nehéz időszakainkban.

Ha mindezt összekötjük egy hajnali sétával  a legközelebbi napfelkelte figyelő helyig, majd átadjuk magunkat a felkelő nap misztériumának, szinte spontán meditatív állapotba kerülünk, egyszerre érezhetjük a földelésünket és az univerzum egészét. Olyan mintha belesimulnánk valamiféle lélegzetelállító időtlenségbe, és ezzel egyszerre a jelenben kell lennünk minden egyes pillanatban. A nap ébredésének energiái, fényei, levegője, színei mind azért vannak jelen, hogy bennünket segítsenek az önátadásban, elengedésben, a hálateltség és határtalan szeretet érzés megélésében.

Rendszeres gyakorlása egészen mély transzformációt ígér, mely nem csak bennünket alakít át, hanem általunk kihat egész környezetünkre, a hozzánk kapcsolódó dolgokra, a fizikai tér látható és láthatatlan világára. Befolyásolja jövőbeli történéseinket, életünk minden területén pozitív átalakulást ösztönöz. A korán kelés, a séta, a felkelő nap csodálatos energiája, a meditáció egyenkénti és együttes hatása több kutatás tárgyát képezte már, eredményeik alapján elmondható, hogy biztosan növelik az én-hatékonyságot, a tudatosságot, a hála-érzést, fokozzák a boldogság-érzetet, a teljesség érzést, és növelik a libidót. Mindezek következtében sokkal kevesebb az esély a szezonális depresszió megjelenésére, a gyakori őszi-téli influenza és egyéb vírus fertőzések általi megbetegedésre. Alapvetően növelik az immunrendszer hatékonyságát, és az endorfin szinetet, pozitívan befolyásolják a hormon-egyensúlyt. Hatnak a táplálkozásra, az emésztésre, csökkentik a cukorbetegség, a szív-érrendszeri zavarok, a csontritkulás, a szklerózis megjelenését.

Ha mindez elég meggyőző volt számodra, akkor ne habozz tovább, kezdd el! 

Ha további kérdéseid vannak, vagy támogatásra vágysz, itt jelentkezhetsz: